close
آخرین مطالب
  • تبلیغ شما در اینجا
  • طراحی سایت شخصی
  • طراحی سایت فروشگاهی
  • طراحی سیستم وبلاگدهی
  • سیستم سایت ساز اسلام بلاگ
  • مگا برد - پلتفرم خرید اینترنتی قطعات موبایل مگابرد
  • تحلیل و نمودار سازی فرم های پلاگین گرویتی وردپرس
  • اولین تولید کننده پلاگین های مارکتینگ و سئو کاملا ایرانی
  • اولین پلاگین دیجیتال مارکتینگ وردپرسی
  • loading...
    YourAds Here YourAds Here

    تور کوش آداسی

    بازدید : 287
    چهارشنبه 17 آبان 1396 زمان : 17:07

    پودينى کوسه يا سفره ماهى

    کوسه را قطعه‌ قطعه مى‌کنيم و با پوست در آب نمک و زرد چوبه مى‌ جوشانيم تا کاملاً پخته شود، بعد از پخته شدن پوست و استخوان آن به راحتى کنده مى‌ شود، گوشت پخته شده را کاملاً له مى‌ کنيم و آن را مى‌ فشاريم تا آب آن گرفته شود و ماهى له شده خشک شود (اين کار را براى برطرف شدن بوى کوسه ماهى حتماً بايد انجام داد) بعد آن را با پياز و سبزى (گشنيز و شويد و پياز خرد شده) در روغن سرخ مى‌ کنيم مقدارى رب گوجه و ليمو عمانى خشک به آن اضافه مى‌ کنيم در قابلمه مى‌ گذاريم تا کاملاً پخته شود و آب آن بخار شود. اين روش براى تهيه پودينى سفره ماهى هم استفاده شود.

    این غذا یکی از غذا های پر طرافدار قشم است و در اکثر رستوران ها سرو می شود. توصیه می شود در سفر خود به قشم با تور قشم حتما این غذای لذیذ را امتحان کنید.

    پودینی کوسه یا سفره ماهی

    نان خمير تره

    مواد لازم: آب ـ آرد ـ روغن ـ تخم‌مرغ ـ مايه خمير و کمى نمک

    روش تهيه: با مخلوط نمودن مايه خيمر، آب، آرد و نمک خيمر نان تهيه مى‌شود. اين خمير چند ساعت بايد بماند تا آماده پخت شود. معمولاً شب خمير را تهيه و صبح زود از خيمر آماده شده چانه درست مى‌ نمايند. چانه‌ ها را با دست پهن مى‌ کنند تا به صورت گرد به قطر حدود 10 سانتى‌ متر شود سپس آنها را يکى يکى داخل روغن داغ درون تابه مى‌ اندازند و پشت و رو مى‌ کنند تا خوب پخته شود (در قديم براى پشت و رو کردن نان در تابه از شيئى آهنى و قاشق مانند که انتهاى آن به شکل دنباله قاشق و ابتداى آن گرد بود استفاده مى‌ کردند و به آن محماس مى‌ گفتند) چون داراى تخم‌مرغ و مايه خمير است کمى پف مى‌ کند و معمولاً تو خالى و سرخ و خوشمزه است. اين نوع نان را صبح‌ ها با دوشاب يا عسل يا شيره کره ميل مى‌ کنند. بعضى‌ ها نوع شيرين آن را دوست دارند که به جاى نمک، شکر در خمير آن به کار مى‌ برند.اين نوع نان که مورد علاقه غير بوميان هم مى‌باشد در منازل پخت و در بازار عرضه مى‌ شود. پخت این نان مختص زنان نيست و مردان خبره در اين کار در قشم وجود دارند مخصوصاً آشپز هاى لنج‌ها. در ماه با برکت رمضان از اين نان براى سحرى استفاده مى‌ شود در بازار قديم قشم اطراف بازار ماهى فروشان عصر روز هاى ماه رمضان به فروش مى‌ رسد.

    این نان یکی از نان های محل یو بسیار خوش طعم قشم است. در سفرتان به قشم با تور قشم حتما از این نان امتحان کنید بی شک از طرفدارانش خواهید شد.

    نان خمیر تره

    خوراک ملوک (صدف دراز)

    گوشت صدف را جدا کرده و کاملاً آن را شسته و شکم و زايده‌هاى آن را جدا مى‌کنند. بعد آن را در يک ليوان نمک و زردچوبه و پياز خرده شده مى‌ جوشانند تا کاملاً پخته و نرم شود و آبى در آن نماند. سپس روغن را داغ کرده و صدف‌ ها را با پياز در آن ريخته و همه را با هم در روغن تفت مى‌ دهند تا کاملاً سرخ شود. مقدارى ادويه، فلفل و مخصوصاً فلفل سبز به آن اضافه مى‌ کنند.

    این غذا ممکن است با ضائقه خیلی از افرادی که به قشم سفر می کنند جور در نیاید اما پیشنهاد ما به شما این است که در سفرتان به قشم با تور قشم حتما از این غذا امتحان کنید بی شک از طرفداران این غذا خواهید شد.

    خوراک ملوک (صدف دراز)

    کوفته ماهى مومغ (ساردين)

    سر و پولک ماهى ساردين را جدا کرده، شکم آن را خالى مى‌ کنند و در آب نمک و زردچوبه مى‌ جو شانند. بعد از جوشيدن پوست و استخوان آن را جدا مى‌ کنند. ماهى پخته شده را کاملاً له مى‌ کنند و آب آن را مى‌ گيرند. مقدارى فلفل، ادويه و سبزى (گشنيز و شويد) نمک، تخم‌ مرغ، سيب‌ زمينى آب‌ پز و فلفل سبز به آن اضافه مى‌ کنند. از پياز خرد شده کمتر استفاده مى‌ شود زيرا پياز باعث مى‌شود هنگام سرخ شدن مواد از هم بپاشند. بعد از مخلوط کردن کامل مواد آن را به صورت دايره‌ هاى کوچک در روغن داغ پهن مى‌کنند تا سرخ شود. بعد از سرخ شدن کامل می توان این غذای لذیذ را با کمی رب انار سرو کرد.

    پیشنهاد می شود حتما در سفر خود به قشم با تور قشم از این غذای بسیار خوشمزه امتحان کنید بی شک یکی از طرفداران این غذا خواهید شد.

    کوفته ماهى مومغ (ساردين)

    نان تخم‌مرغى (چم‌چمو)

    مواد لازم: آب ـ آرد ـ روغن ـ تخم‌مرغ ـ شکر

    روش تهيه: با مخلوط نمودن آب و آرد، خمير نان را به صورت رقيق تهيه و سپس زرده و سفيده چند عدد تخم‌ مرغ و شکر را به آن اضافه مى‌نمايند، مخلوط را آنقرد به هم مى‌زنند تا آماده شود. ماهى‌ تابه را روى شعله گاز مى‌ گذارند و کمى روغن در آن مى‌ ريزند. روغن که داغ شد با قاشق يا ملاقه يا پياله يا استکان کمى از مخلوط آماده شده را در ماهى‌ تابه مى‌ ريزند اين مخلوط به علت رقيق بودن در روغن پهن مى‌ شود، با قاشق آن را در روغن مى‌ گردانند تا سرخ و برشته شود. همين‌ طور ادامه مى‌ دهند تا مخلوط تمام شود. نان‌هاى تهيه شده معمولاً به صورت گرد است و حدود 50 تا 60 گرم وزن دارد. اگر در خانواده بچه‌ هاى کوچک باشد چند تا از نان‌ ها را به شکل مربع، مستطيل، مثلث و حتى قايق و... درست مى‌ نمايند.اين نان با عسل، مربا، شيره شکر و دوشاب در صبحانه مصرف مى‌ شود، در شهر قشم بيشتر رواج دارد و در بقيه نقاط جزيره به خصوص درگهان و هلر هم از اين نوع نان در منازل پخته مى‌شود.

    نان چم چمو یکی از نان ها ی معرو ف قشم است که قدمت بسیار زیادی دارد و از غذا ها ی سنتی قشم نیز به شمار می رود در سفر خود به قشم با تور قشم حتما از این نان بسیار خوشمزه و لذیذ استفاده کنید بی شک یکی از طرفداران پر و وپا قرص این نان می شوید.

    غذاهای سنتی قشم,نان تخم‌مرغى (چم‌چمو)

    آقای قشقاوی معاون کنسولی، امور مجلس و ایرانیان وزارت امور خارجه به آلمان سفر کردند
    نظرات این مطلب

    تعداد صفحات : 5

    درباره ما
    اطلاعات کاربری
    نام کاربری :
    رمز عبور :
  • فراموشی رمز عبور؟
  • آرشیو
    خبر نامه


    معرفی وبلاگ به یک دوست


    ایمیل شما :

    ایمیل دوست شما :



    چت باکس




    captcha


    پیوندهای روزانه
    آمار سایت
  • کل مطالب : 212
  • کل نظرات : 0
  • افراد آنلاین : 1
  • تعداد اعضا : 0
  • بازدید امروز : 27
  • بازدید کننده امروز : 13
  • باردید دیروز : 44
  • بازدید کننده دیروز : 36
  • گوگل امروز : 0
  • گوگل دیروز : 0
  • بازدید هفته : 567
  • بازدید ماه : 4846
  • بازدید سال : 30627
  • بازدید کلی : 81127
  • کدهای اختصاصی